Om Jesper Møller

 

Gastronomi & Bæredygtighed

 

Med en stærk passion for klimavenlig mad og historie står restauratør Jesper Julian Møller bag flere restauranter i København. Bæredygtighed og iværksætteri er blandt hans varemærker, hvilket han er blevet anerkendt for adskillige gange bl.a. med Grønne Erhverv Award, som han modtog for sine klimavenlige menuer på Restaurant Julian og senest med et hædersdiplom fra Det Danske Gastronomiske Akademi for Copenhagen Street Food på PapirØen.

 

Street food og royal middag

Jesper Møller har afholdt selskaber for alle slags gæster, de kongelige og firmaer af alle størrelser igennem tiden. Med 16 års erfaring fra Restaurant Julian på Nationalmuseet har han de seneste år åbnet flere spisesteder: Toldboden, Copenhagen Street Food – PapirØen, og det seneste skud på stammen er Bellevue Strand & Grill beliggende i Arne Jacobsens to strandkiosker på Bellevue Strand ned til vandet.

 

Gastronomien indtager Bellevue Strand

Det skal være slut med smagløse fritter og underlødig frituremad, når du bliver sulten på stranden. Med missionen om at revitalisere Bellevue Strand, har Jesper Møller allieret sig med manden, der bragte fusionskøkkenet til Danmark fra USA – Niels Meldgaard, som står for den nye gastronomiske profil hos Bellevue Strand & Grill. Meldgaard har tidligere bl.a. været koncernchef for Torben Olsens Sovino-gruppe og restauratør på Nokken i Rungsted Havn.

 

Nyd lækker mad i vandkanten

Sydkiosken vil lægge vægt på restaurantoplevelsen, hvor det er muligt at reservere bord i baghaven omgivet af hybenroser, her vil menuen bestå af dagens udvalg fra torvet, varme retter og grillmad – alt efter vejrets lune. Nordstranden ved  Bellevue Teater vil tilbyde hurtig mad som sunde snacks og snask, samt klassikere med et twist f.eks. tostadas, gourmet hotdogs med egen relish, vegetariske retter, sandwich og frugt, salater, kolde drikke og kaffe. Alt sammen baseret på sæsonens lokale råvarer og krydderier fra der, hvor peberet gror. Derudover vil der være pop-up aktiviteter som mad over bål i store gryder f.eks. paella, dampede muslinger og meget andet – menuen vil afhænge af, hvad der er på torvet netop den dag. Det er også muligt at få maden som take away og kan bestilles til større og mindre selskaber.

Læs mere om Bellevue Strand & Grill

 

Københavns første street food marked på PapirØen

På PapirØen har Jesper Møller været en af initiativtagerne til madmarkedet Copenhagen Street Food beliggende i de gamle papirlagerhaller med udsigt til Operaen og Skuespilhuset. Her kan du nyde street food fra 35 boder fra 13 forskelige lande.  I 2016 forventes over en million gæster at besøge Copenhagen Street Food, som for nylig modtog to priser ved Danish Events & Meetings Award 2016 for ”Best Venue” og ”Best Integrated Support”.

 

Læs mere om Copenhagen Street Food

 

 

 

Grill & Grønt på Toldboden

Siden 2010 har Jesper Møller drevet Toldboden, der ligger ved vandet i den gamle færgeterminal ved Kastellet med udsigt til Operaen - 5 min gang til Den Lille Havfrue. Her kan du nyde fiskeretter fra Havnegrillen, og om aftenen står menuen på Grill & Grønt inspireret af det latinamerikanske køkken. Her er masser af lækker kød på grillen og et bredt udvalg af frilandsgrønt og dips på langbordet, mens Stormbaren disker op med lækre pitchers, cockatils og øl fra lokale bryggerier.

 

Læs mere om Toldboden

 

 

 

For mere information & booking kontakt venligst:
Mail@restaurantjulian.com

33 93 07 60

 

 Copyright 2021 by CapaCity, Søholmvej 31, DK-3480 Fredensborg, mail: teamcapacity@hotmail.com